Εγγραφή

Τι είναι το 11888 Offers;

Το 11888 Offers είναι μία νέα υπηρεσία του ΟΤΕ, με την υποστήριξη των GoldenDeals, που σας προσφέρει ασυναγώνιστες προσφορές, με εκπτώσεις από 40% έως 90%, σε υπηρεσίες ή/και προϊόντα! Με το 11888 Offers μπορείτε να ανακαλύπτετε καθημερινά, να βιώνετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας τις πιο ενδιαφέρουσες υπηρεσίες στην πόλη μας, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε χρήματα.

Στο 11888 Offers μπορείτε να βρείτε προσφορές από 5 πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα-Βόλος, και Ηράκλειο

Στην αναζήτηση για κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό και διασκεδαστικό που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και με ασυναγώνιστες τιμές, η απάντηση είναι το 11888 Offers.

Πώς λειτουργεί;

Καθημερινά το 11888 Offers θα σας προσφέρει ασυναγώνιστες προσφορές. Οι εκπτώσεις έως και 90% βασίζονται στην υπόσχεση μας προς τις εταιρίες που κάνουν την προσφορά για την συμπλήρωση ενός ελάχιστου αριθμού πελατών. Σε περίπτωση που αυτός ο αριθμός πελατών δε συμπληρωθεί, οι πελάτες που έχουν επιλέξει την προσφορά δεν θα χρεωθούν τίποτα και η προσφορά δεν θα ισχύσει.

Η διαδικασία είναι απλή:

  • Ενημερωθείτε!
    Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του 11888 Offers για να μη χάσετε καμία προσφορά!
  • Αγοράστε
    Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μια προσφορά είναι πανεύκολο και ασφαλές χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Θα χρεωθείτε μόνο στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός αγοραστών.
  • Απολαύστε!
    Με τη συμπλήρωση του ελάχιστου αριθμού αγοραστών, η προσφορά είναι ενεργή. Θα λάβετε ένα email ότι ενεργοποιήθηκε το κουπόνι σας και θα σας δοθούν οδηγίες εκτύπωσης του κουπονιού μέσα από το www.11888offers.gr. Μπορείτε πλέον να το εξαργυρώσετε! Καλή Διασκέδαση!


Μάθετε πρώτοι...

Τις καλύτερες προσφορές της πόλης για
ξενοδοχεία, προΐόντα, εστιατόρια, spa, ταξίδια
και άλλα πολλά κατευθείαν στο email σας!